Verkkosivujen tietosuojakäytäntö

1. Yleistä 

Workant Oy (myöhemmin “me”) on sitoutunut varmistamaan sen hallussa olevien henkilötietojen luottamuksellisuuden ja tietosuojan. Tämä tietosuojakäytäntö koskee henkilötietoja, jotka keräämme verkkosivujemme kävijöistä (myöhemmin “sinä”). Tämä tietosuojakäytäntö kertoo, millaisia henkilötietoja verkkosivun vierailijoista saamme ja mitä keräämme verkkosivujemme käytön kautta ja sen, miten näitä henkilötietoja käsitellään.

Käyttämällä verkkosivustoamme suostut noudattamaan tässä tietosuojaselosteessa kuvattuja tietosuojakäytäntöjä. Voimme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain esimerkiksi sovellettavan lainsäädännön muutosten vuoksi. Siksi suosittelemme, että tarkistat tämän tietosuojakäytännön ajoittain mahdollisten muutosten varalta. Käytämme kohtuullisia toimenpiteitä ilmoittaaksemme sinulle mahdollisista muutoksista etukäteen. Tämä tietosuojakäytäntö päivitettiin viimeksi 24.6.2020. 

2. Rekisterinpitäjä ja tietosuojavastaava 

Nimi: Workant Oy 

Osoite: Piippukatu 11, 40100 Jyväskylä

Puhelinnumero: +358 400 527 361 

Yritystunnus: 2917663-2

Workant Oy:n tietosuojavastaava on Petteri Haro. Tietosuojavastaavan yhteystiedot ovat: petteri@workant.io

3. Mitä henkilötietoja keräämme ja kuinka?

Keräämme tiettyjä henkilötietoja, jotka saamme automaattisesti, kun käytät verkkosivustoamme. Tämä sisältää tietoja verkkosivuston ja sisällön hyödyntämisestä (esim. Yhteydenottolomakkeen täyttäminen), selaimesi palvelimelle lähettämistä teknisistä tiedoista (esim. IP-osoite, selain, selainversio ja verkkosivu, josta tulit sivuillemme ) sekä selaimeesi lähetetyt evästeet ja niihin liittyvät tiedot (lisätietoa evästeistä ja vastaavista järjestelmistä saat luvussa 10). 

 

Lisäksi seuraavia henkilötietoja kerätään verkkosivuillamme vapaaehtoisuuteen perustuen: 

  • nimesi; 

  • yhteystietosi: sähköpostiosoite ja puhelinnumero; sekä 

  • yrityksesi, jota edustat ja asemasi yrityksessä. 

4. Henkilötietojen käsittelyn perusta ja tarkoitus

Tietojesi käsittelyn perusta on oikeutettu intressi, joka perustuu käyttötarkoituksiin, jotka on määritelty alla. Voimme myös lähettää sinulle sähköisiä suoramarkkinointiviestejä, jotka perustuvat suostumukseesi. 

Prosessoimme henkilötietosi seuraavasti: 

  • käsittelemme pyyntösi ja vastaamme niihin; 

  • esittelemme verkkosivustemme sisällön laitteellesi sopivimmalla tavalla; 

  • seuraamme verkkosivustomme käyttöä, jonka avulla parannamme sivustomme toimintaa ja käyttökokemusta; 

  • seuraamme myynninedistämistoimien ja markkinointikampanjoiden tehokkuutta; 

  • mainostamme ja tarjoamme asiakkaillemme palveluja lain sallimissa rajoissa; 

  • parannamme asiakasviestintää ja tunnistamme potentiaaliset asiakkaat. 

Käsittelemme henkilötietojasi vain tässä tietosuojaselosteessa mainittuihin tarkoituksiin. 

5. Säännöllinen tietojen luovutus ja henkilökohtaisten tietojen siirtäminen kolmansille osapuolille 

Emme myy tai siirrä henkilötietojasi kolmansille osapuolille ja luovutamme tietojasi vain lain määrittämällä tavalla.

6. Henkilötietojesi luovutus EU:n ja ETA-alueen ulkopuolelle 

Joissakin tapauksissa saatamme siirtää henkilötietosi Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle tietosuojalainsäädännön mukaisesti seuraaville operaattoreille: Hubspot Inc. Ja Google Inc.  

Kaikissa tilanteissa siirrämme henkilötietosi EU: n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle vain yhden jäljempänä mainituista laillisista syistä: 

  • EU: n komissio on päättänyt, että kyseinen vastaanottajamaa varmistaa riittävän tietosuojan tason; 

  • Olemme varmistaneet asianmukaiset suojatoimet henkilötietojen siirtoon käyttämällä komission hyväksymiä tietosuojalausekkeita. Sinulla on tällöin oikeus saada kopio näistä tietosuojalausekkeista ottamalla meihin yhteyttä kohdassa “Ota yhteyttä” kuvatulla tavalla tai 

  • olet antanut luvan henkilötietojesi siirtoon tai muun laillisen perustan ​​henkilötietojen siirtämiseen EU: n tai ETA: n ulkopuolelle. 

 

7. Henkilötietojen säilyttämisen periaatteet 

Säilytämme henkilötietosi tässä tietosuojakäytännössä mainittujen käsittelytapoihin vaaditun ajan mukaisesti. Postamme henkilötietosi joka tapauksessa viimeistään kahden vuoden kuluttua henkilötietojen keräämisestä. 

Henkilötietojasi voidaan säilyttää pitempään, jos sovellettava lainsäädäntö tai sopimusvelvoitteet kolmansien osapuolten kanssa vaativat pidemmän säilytysaikan. 

8. Rekisteröidyn oikeudet tietosuoja käsittelyssä 

Rekisteröitynä sinulla on oikeus milloin tahansa olla hyväksymättä henkilötietojen käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin. Voit antaa meille kanavakohtaisia ​​suostumuksia ja kieltoja, jotka koskevat suoramarkkinointia (esimerkiksi kieltää sähköpostiviestein lähetetyt markkinointiviestit, mutta sallia postitse lähetetyt markkinointiviestit). 

Lisäksi sinulla on oikeus, sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti, milloin tahansa: 

  • saada tietoa henkilötietojesi käsittelystä; 

  • päästä käsiksi omiin henkilötietoihisi ja tarkistaa henkilötietosi, joita käsittelemme; 

  • vaatia virheellisten henkilötietojen oikaisemista ja täyttämistä tai poistamista; 

  • peruuttaa suostumuksesi ja olla sallimatta henkilötietojesi käsittelyn siltä osin kuin henkilötietojen käsittely perustuu käyttäjän suostumukseen; 

  • Olla sallimatta henkilötietojesi käsittelyä tietyssä tilanteessa siltä osin, kuin henkilötietojesi käsittely perustuu oikeutettuun etuun; 

  • vastaanottaa henkilötietosi koneellisesti luettavassa muodossa ja toimittaa nämä tiedot toiselle tietosuojavastaavalle (edellyttäen, että olet itse toimittanut meille henkilötietoja, käsittelemme tällaisia ​​henkilötietoja suostumuksesi perusteella ja henkilötietojen käsittely suoritetaan automaattisin menetelmin); ja 

  • saada rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. 

Sinun tulee esittää pyyntösi edellä mainittujen oikeuksien toimeenpanoon tämän tietosuojakäytännön “Ota yhteyttä” -osiossa kuvatulla tavalla. Pyydämme sinua täsmentämään pyyntösi kirjallisesti ja vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen pyynnön käsittelyä. Voimme kieltäytyä täyttämästä pyyntöä sovellettavien tietosuojalainsäädäntöä koskevien perusteiden mukaisesti. 

Jos peruutat suostumuksesi, se ei vaikuta suostumukseen perustuvan käsittelyn lainmukaisuuteen ennen suostumuksen peruuttamista. Voit peruuttaa suostumuksesi alla olevan “Ota yhteyttä” -osion mukaisesti. Ainoa suostumuksesi peruuttamisen vaikutus on se, että emme voi lähettää sinulle suoramarkkinointia. 

Sinulla on myös oikeus kääntyä asianomaisen valvontaviranomaisen tai asuinpaikkasi EU:n valvontaviranomaisen puoleen, jos olet sitä mieltä, että emme ole käsitellyt henkilötietojasi asiaa koskevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.  

9. Tietoturvan periaatteet 

Kunnioitamme henkilötietojesi luottamuksellisuutta. Henkilötietoja sisältävä fyysinen aineisto on lukittuna tilassa, jonne vain erikseen nimetyillä henkilöillä on pääsy. Digitaalisesti käsiteltävät henkilötiedot suojataan ja tallennetaan tietojärjestelmässämme, johon on pääsy vain henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoa. Tällaisilla henkilöillä on henkilökohtaiset käyttäjätunnukset ja salasanat. 

10. Tietoja evästeistä ja vastaavista tekniikoista 

“Eväste” on yleisesti käytetty pieni tekstitiedosto, jonka Internet-selain asentaa tietokoneellesi tai muuhun päätteeseesi, kun vierailet verkkosivuilla. Selaimesi lähettää vierailustasi tietoja verkkosivustolle, kun käyt verkkosivulla uudelleen. Kaikki nykyaikaiset verkkosivustot käyttävät evästeitä voidakseen tarjota sinulle henkilökohtaisemman selailukokemuksen. 

Jokainen eväste on asennettu erikseen kullekin päätelaitteelle ja evästeitä voi lukea vain evästeen asentama palvelin. Koska eväste on sidottu selaimeen, eikä sitä voi jakaa eri selaimissa tai päätelaitteissa yleisesti (ellei se selaimen, lisäosan tai muun sovelluksen avulla ole mahdollista), evästeiden hallintaan liittyvät valintasi koskevat vain jokaista erillistä selainta. Eväste ei hallitse ohjelmistoa, eikä sitä voi käyttää virusten tai muiden haittaohjelmien välineenä eikä se voi vahingoittaa tiedostojen päätelaitetta. Yksittäistä käyttäjää ei voida tunnistaa pelkästään evästeiden tai vastaavien tekniikoiden avulla. 

Käytämme Google Analyticsia ja Google Adsia verkkosivustollamme, jotta voimme seurata ja analysoida, miten sivuston vierailijat käyttävät verkkosivustoa. Google Analytics on Google Inc.:n (“Google”) tarjoama web-analyysipalvelu, joka toimii evästeiden avulla. Huomaa, että Googlen ehtoja sovelletaan Googleen asennettuihin evästeisiin. Lisätietoja Googlen ehtoista on osoitteessa https://www.google.com/policies/privacy/partners/. Voit estää Google Analyticsin käytön päätteessäsi ottamalla meihin yhteyttä alla olevan kohdan 11 mukaisesti. Huomaa, että jos päätät estää Google Analyticsin käytön, se voi vaikuttaa sivustosi käyttöön ja estää sen ominaisuuksien ja toimintojen toimivuutta.

11. Ota yhteyttä 

Kaikki edellä mainittujen oikeuksien käyttöä koskevat pyynnöt, tietosuojapolitiikkaa koskevat kysymykset ja muut yhteydenottopyynnöt tulee lähettää sähköpostilla tietosuojavaltuutettumme Petteri Haron osoitteeseen petteri@workant.io. Voit myös ottaa meihin yhteyttä yhteystieto-osion kautta verkkosivustollamme, henkilökohtaisesti toimistoillamme tai kirjallisesti: 

Workant Oy 

Petteri Haro 

Piippukatu 11, 40100 Jyväskylä

Jos haluat peruuttaa suostumuksesi suoramarkkinointiin, se voidaan tehdä klikkaamalla linkkiä, jonka löydät jokaisesta suoramarkkinointiviestistämme. 

Sivusto

Yritys ja asiakaspalvelu

Workant Oy

2917663-2

hello@workant.io

Osoite

Piippukatu 11

Innova 9.krs

40100

Jyväskylä